-------------Lindemann Optik - ekip për shikim të mirë-------------------

Optik Lindemann - ekip për shikim të mire

Lindemann Optik do të thotë "bota juaj e shikimit". Kjo është arsyeja pse punonjësit janë të pakompromis kur bëhet fjalë për sytë e juaj.

Pavarësisht moshës, dioptrisë, performancës vizuale, tek ne të gjithë do të gjejnë syzet e duhura, lentet e duhura apo mjete të tjera ndihmëse për të qenë gjithmonë në gjendje të shohin në mënyrë optimale.

Ne i kushtojmë vëmendje shëndetit të syve tuaj dhe ju ofrojmë teste të zbulimit të hershëm. Testet e shqyrtimit të kryera me kamerën e fundusit mund të zbulojnë anomalitë dhe rreziqet në fazat e hershme, të tilla si retinopatia diabetike, glaukoma ose degjenerimi makular. Megjithatë, ky ekzaminim parandalues ​​nuk zëvendëson një vizitë te Mjeku.

Këshillat tona personale, së bashku me teknologjinë moderne, inovative në punëtorinë tonë të brendshme, na mundësojnë t'u ofrojmë gjithmonë optikëve një zgjidhje të përshtatshme për nevojat tuaja të shikimit. Për ta mbështetur këtë, Zeiss Visufit 1000 ofron një nivel të ri saktësie, të kombinuar me një përvojë të re blerjeje. Kamerat kapin një pamje të fytyrës dhe mundësojnë përqendrimin e saktë dixhital 3D dhe vendosjen e syzeve virtuale.

Qoftë në fushën e syzeve, lenteve dhe mjeteve ndihmëse vizuale zmadhuese, ekipi i Lindemann Optik është në dispozicionin tuaj në çdo kohë.

Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë për zgjedhjen e syzeve të sigurisë në vendin e punës ose për zgjedhjet tuaja të stilit të jetesës.

Punonjësit tanë janë trajnuar për këshilla për ngjyrat dhe stilin ose bëjnë një takim me grimierin tonë. Syzet sportive funksionale ose syze dielli janë pjesë e përditshmërisë për shumë njerëz.

Koncepti ynë: "Pas blerjes është përpara blerjes"

Ne në Lindemann Optik jemi gjithmonë të lumtur t'ju mirëpresim

nga e Hënë-Premte nga ora 10:00 deri në orën 18:30 dhe

shtuneve nga ora 10 e mëngjesit deri në 4 pasdite

në dyqanin tonë në zemër të Bochum në Kortumstrasse 109.

Tel 0234681026

Ose vetëm rreth orës

www.lindemann,de, email: info@lindemann-optik.de

Ne jemi të lumtur t'i këshillojmë personalisht klientët të cilët fatkeqësisht nuk jemi në gjendje t'i mirëpresim në zyrën e optikës për shkak të situatave të ndryshme të jetës në formën e një vizite në shtëpi në shtëpinë tuaj, spitalin ose objektin e të moshuarve.

Është e thjeshtë: BOTA JUAJ TË SHIKONI

ju mirepresim!